Konsulte falas

Ne kliniken dentare Luga, konsulta e pare eshte falas per te gjithe pacientet.

Nje grup i shkelqyer

Kemi punuar shume per te ndertuar nje grup te shkelqyer doktoresh, grup i cil eshte gjithnje ne dispozicionin tuaj.

Ku ndodhemi

Klinika jone gjendet ne qender te qytetit. Na kontaktoni per te rezervuar nje takim.

Rreth nesh

Edlira Luga - Klinike Dentare

Klinika Dentare “Luga” ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1999 me iniciativë të Dr. Edlira Luga e cila është që prej fillimit drejtuese e saj. Kjo iniciativë lindi me një qëllim te qartë, për ti bërë të arritshme për të gjithë kurat më të mira stomatologjike. Sepse shëndeti, edhe ai dentar, është një dhuratë që duhet garantuar me trajtimet më të mira dhe një kujdes të vazhdueshem drejt parandalimit.

Që me lindjen e saj e deri më sot klinika i është nënshtruar një sërë ndryshimeve dhe zgjerimeve të kapaciteteve të saj duke arritur deri më sot me dy salla te ndryshme operimi dhe odontoiatrie duke e kthyer kliniken “Luga” në një nga klinikat më prestigjoze në Durrës.

Me teper

Sherbimet tona

Read about the services we offer to our patients

Turizmi dentar

Vizitoni nje qytet 3000 vjecar

Durrësi është kthyer në “kryeqytetin” e ri të turizmit dentar, rol të cilin po përpiqet me sukses t’jua heqë realiteteve të tjera si Kroaci, Greqi, Serbi etj . Ky aktivitet inovator ka nisur në vitet e fundit por përparon me hapa galopantë.

Ndërkohë që merrni shërbimin më te avancuar stomatologjik të kohës, mund të shijoni bukuritë dhe historinë e një qyteti antik 3500 vjecar i cili ka mjaft për tju ofruar në terma kulture, kulinarie dhe pasurish natyrore. Pjesë e sherbimit që mund t’ju ofrojmë janë edhe paketa të plota akomodimi që nga transferta prej aeroportit, akomodimi në strukturat më të mira të qytetit, transporti nëpër pikat kryesore dhe atraksionet më në zë të qytetit. Nuk ju mbetet gjë tjetër vecse të na kontaktoni për cdo kërkesë tuajën, për të tjerat mendojmë ne :).

Skuadra jone

Njihu me stafin